عکاسی در باران
عکاسی از باران در پاییز ابتدا سخت به نظر می رسد، ولی عکس ها معمولا زیباتر از آنچه انتظار می رود، می شوند. گاهی ممکن است باران روحیه عکاس را تضعیف کند اما در نهایت امکان گرفتن عکس های زیباتر را بیشتر می کند. برای همین می ارزد که با تجهیزات بهتری برای روزهای بارانی به عکاسی بروید، تا از شرایط آب و هوای بارانی بهترین استفاده را برده و برخی از خاطره انگیزترین عکس ها را تهیه کنید.
عکاسی از منظره یکی از جنبه های جالب و پر از سرگرمی برای عکاسان است با این حال آن را میتوان با عکاسی تبلیغاتی ترکیب کرد و عکس هایی زیبا و تاثیرگذار ایجاد کرد. ما در استودیو عکاسی لحظه نگاری از تمام جنبه های عکاسی استفاده کرده تا بهترین نتیجه را برای کسب و کار شما بیافرینیم.
چترهای بزرگ دسته گلفی برای عکس گرفتن در باران در مقایسه با چترهای معمولی کوچکتر، عملکرد بهتری دارند. آنها شما و تمام وسایلتان را خشک نگه می دارند، حتی اگر یک لنز بزرگ تله فوتو داشته باشید. همچنین ساختار مقاوم بهتری در مقابل باد دارند.
NIKON D850 + 24-70mm f/2.8 @ 55mm, ISO 800, 1/10, f/16.0
هنگامی که در زیر باران به دنبال فرصت های خوب برای عکاسی از منظره می گردیم، گاهی اوقات می خواهیم سریع عکسی را ثبت کنیم تا مدت زمان زیادی در باران نمانیم؛ یا وقتی که نمی خواهید از سه پایه برای گذاشتن دوربین در منطقه و ثابت کردن آن استفاده کنید؛ یا زمانی که در حال رانندگی درون جاده هستید و نمی خواهید مدت زیادی سایر ماشین ها را معطل کنید؛ یا حتی وقت میخواهید عکاسی آزادتر و داینامیک تری را تجربه کنید.
برای این مواقع، گرفتن دوربین در دست بهترین انتخاب است. با رواج پیدا کردن تثبیت کننده تصویر تعبیه شده روی لنزها و همچنین تثبیت کننده حسگر تصویر در اکثر دوربین های mirrorless، استفاده از دوربین به صورت دستی، بهتر جواب را میدهد و تصاویر بسیار واضحی را تولید میکند. علاوه بر این دوربین های مدرن کیفیت تصویر بسیار خوبی را در محدوده ایزو 400-1600 با نویز کمتری نسبت به دوربین های دیجیتال قدیمی تر تولید می کنند، بنابراین افزایش ایزو برای ایجاد سرعت شاتر مناسب جهت عکس گرفتن به صورت دستی، تاثیر مناسبی بر عکس می گذارد؛ که می توان گفت، در باران به این تنظیمات نیاز خواهید داشت.
عکاسی در باران
مواقعی وجود دارد که استفاده از بارانی به جای چتر و قرار دادن دوربین در داخل آن هنگام عکسبرداری (یا استفاده از پوشش بارانی روی ترکیب دوربین و لنز برای محافظت بیشتر) کارآمدتر خواهد بود. این نکته در واقع با نکته قبلی هماهنگ است. هنگامی که با یک صحنه عالی روبرو می شوید میتوانید توقف کرده، با سرعت معقول دوربین را بیرون آورده و عکس بگیرید، سپس به وسیله نقلیه خودتان برگردید. مخصوصاً وقتی باد استفاده از چتر را به یک مشکل جدی تبدیل می کند، یک کت بارانی بزرگ میتواند انتخاب خوبی باشد تا از وسایل برای مدت های کوتاه در مقابل رطوبت محافظت کند.
GFX100S + GF30mmF3.5 R WR @ 30mm, ISO 100, 5 seconds, f/16.0
NIKON D850 + 70-200mm f/2.8 @ 200mm, ISO 800, 1/50, f/8.0
هنگام عکاسی در باران، بهتر است که کیف وسایل خود را در وسیله نقلیه نگه دارید و دوربین را با یک لنز مناسب به محیط بارانی ببرید. انتخاب لنز قبل از رفتن زیر باران می تواند از خیس شدن وسایل عکاسی و دیگر لنزها جلوگیری کند. لنزهای روم برای عکاسی در باران بهتر جواب خواهند داد. براساس صحنه ای که می خواهید عکاسی کنید، بهتر است یک 24 تا 70 میلیمتری، 70 تا 200 میلیمتری یا هر لنزی که محتملترین محدوده را برای عکاسی بارانی نیاز است انتخاب کنید. یک محدود 28 تا 200 میلیمتری میتواند انتخاب خوبی باشد بخصوص اگر لنز برای خیس نشدن، بخوبی پوشیده شده باشد.
NIKON D300 + 16-85mm f/3.5-5.6 @ 26mm, ISO 500, 1/50, f/9.0
در روزهای بارانی، معمولاً اتفاقات زیبای دیگری نیز می افتد و صحنه هایی تماشایی ایجاد می کند. آبشارهایی که در روزهای عادی، کوچک یا خشک هستند، در هنگام بارندگی و پس از پارندگی پر و زیبا خواهند بود. رنگ های پاییزی عمیقا اشباع می شوند و سنگ ها و حتی زمین که معمولا کسل کننده است، زیباتر و رنگی تر به نظر می رسند.
رانندگی در ارتفاعات بالاتر در یک روز بارانی میتواند شما را در مه فرو ببرد، یا ممکن است شکاف هایی را در ابرها ببینید که در آن پروتوهای خورشید به سمت پایین می تابند. همیشه به دنبال رنگین کمان، رعد و برق، تگرگ و یا لحظه ای که باران به برف تبدیل می شود، باشید. این شرایط آب و هوایی خاص میتواند به عکس های بارانی درامای لازم را بدهد، حتی ممکن است بهترین عکس هایی که گرفته اید، در این روزهای بارانی باشد.
NIKON D850 + 24-70mm f/2.8 @ 70mm, ISO 64, 1/40, f/8.0
عکاسی در باران میتواند فایل هایی را از دوربین شما تولید کند که کسل کننده به نظر می رسند و فاقد کنتراست و پانچ هستند، بنابراین بهتر است که در زمان ادیت آن ها را بهتر کنید تا همان نور زندگی که در زمان عکاسی دیده اید، به این عکس ها داده شود. معمولاً مقداری کنتراست، شفافیت و وایبرنس را بالاتر از جریان کار استاندارد خود اضافه کنید. این کار زمانی تفاوت بزرگی ایجاد می کند که شرایط بارانی عکس صافتری به شما بدهد. عکس ها را بصورت خام بگیرید، تا شانس بیشتری برای بهتر کردن عکس در زمان ادیت وجود داشته باشد.
گاهی اوقات، تصاویر گرفته شده در روز بارانی را می توان با استفاده از فضای مه آلود، به عکس های سیاه و سفید تبدیل کرد. این کار میتواند دنیایی جدید پر از الهامات و خلاقیت برای شما ایجاد کند.
NIKON D850 + 24-70mm f/2.8 @ 24mm, ISO 400, 1/10, f/11.0
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.